15 saker som man inte kan vara riktigt säker på

Följande är en lista över 15 saker i vardagen som man inte kan vara riktigt säker på...

1. Guds existens - eftersom det finns så många olika åsikter och tankar om huruvida människan skapades av en allsmäktig ande eller genom en kaosartad fjärt i rymden borde man inte vara helt säker på när man, som kristen, basunerar ut och förkunnar Guds ord till höger och vänster.

2. Bermuda triangelns påstådda mysticism - innehåller verkligen denna mytomspunna plats i södra Atlanten fenomen som ingen kan förklara eller är det bara ytterliggare en lögn baserad på människans alltid så typiska karaktärsdrag att sprida rykten om allt som verkar konstigt? 

3. Melodisfestivalens underhållningsvärde - en folkfest där Sveriges samtliga invånare omfamnar varandra i en enda stor glittrande, glamourös bamsekram eller ett årsmöte för patetiska wannabes som plagierar sina idoler å det grövsta? Välj själv.

4. Om Björn Gustafssons påstådda komikergeni verkligen är så befogat som det sägs vara - visst, snorungen vet hur man får folk att skratta men kan han verkligen ersätta Robert Gustafsson som Sveriges störstaa komiker? Åsikterna är många och den ena tröttsamma diskussionen efter den andra om ämnet avhandlas samtidigt som fjortisarna över landet skriker halsarna av sig varje gång Björn säger att han "kissar hårt." Haha...

5. Vad som kommer hända när Motörheads frontman, Ian "Lemmy" Kilmister, dör - karlen är över 65 år; och med tanke på att han inte kan överleva utan sitt kolsvarta blod som bär på alla sorters kemikalier - från LSD till betydligt trevligare saker såsom alkohol och frosties - vore en alltför tidig död inte helt otänkbar. Men vad händer sedan? Motörhead upphör att existera, ja, men vad händer med hårdrocksvärlden? Försvinner den med Lemmy eller stärks den av att ännu en av dess ledstjärnor avlider under olyckliga förhållanden? Vojne vojne.

6. Idolvinnaren Kevin Borgs påstådda heterosexuella läggning - ja... mycket, mycket osäkert... 

7. Månlandningen - med tanke på alla konspirationsteorier som i detta nu omsvärmar 40-årsjubileet av den amerikanska månlandningen så vore det inte konstigt om ett frö av osäkerhet sätts i ens maskineri. Lurade den amerikanska regeringen hela världen (inklusive den den dåvarande Sovjetunionen som fick ta emot ett svidande "pilutta dig" från den samlade västvärlden) eller var det verkligen något som genomfördes och mot alla odds roddes i hamn?

8. ... och vem fan bryr sig i ärlighetens namn? - ja, vem bryr sig om Louis Armstrong knallade runt på kattfejjans huvud? Folk har väl problem nog här hemma med att bara bestämma vad de ska äta till middag? Uppenbarligen är det väldigt osäkert... 

9. Facebooks värde som socialt handikappshjälpmedel - kan ens sociala oflyt elimineras genom att man sitter vid en dator dagarna i ända, säger upp sin kontakt med omvärlden, lever på Coca Cola och chips, slutar att duscha och borsta tänderna, glömmer vad ens kompisar heter (om man nu inte redan är vän med dem på sidan i fråga) och inser att såren på ens armbågar INTE är ett resultat av klimatförändringarna som gör det varmare och sedermera torkar ut din hud? Forskarna kliar sina huvuden och lägger sina pannor i djupa veck.
 
10. Kvinnor - kan det bli mer osäkert? 

11. Klimatförändringarna och den politiska korrektheten som genomsyrar var och varannan trädkramare - ligger det något i pratet om att den nästa generationen kommer att betala dyrt för våra miljöovänliga handlingar idag eller är det bara ännu ett sätt för världens samlade trädkramar- och miljöaktivistkår (de allra ondskefullaste människorna på jorden - now that's fact!) att erhålla makt och inflytande över världens regeringar och bli ekonomiskt oberoende? 

12. Om ens mage verkligen har en inflammatorisk tarmsjukdom eller om den varit  ett tillfälligt boende för en främmande livsform från yttre rymden de senaste tolv åren - det finns så herrans massa saker som man inte vet att om att de finns. Jag menar, Michael Jacksons storhet som popartist insågs först för bara en månad sedan då han avled under olyckliga omständigheter. Duh! 

13. Om solen kommer att gå upp nästa morgon - vi lever i en värld där bindgalna diktatorer viftar med kärnvapen mot sina fiender dagarna i ända, glaciärerna smälter, en komet från Andromedagalaxen kan komma på besök och sparka vårt klot till solens skuggsida, ett virus kan när som helst bryta ut och förvandla världens befolkning till allt annat än kramgoa zombies och människans ständiga tillökning gör att världssvälten blir allt mer aktuell ju fler vi blir; ja, tro fan om solen inte skulle ha lust att gå upp ur sängen då när allt den ser ned på är elände. 

14. Om den här listan har något slut - funderingarna börjar tryta nu så, ja; den har ett slut. Fast det kan man ju inte vara riktigt säker på eftersom den dök upp på en lista över saker som man inte kan vara riktigt säker på... 

15. Hur många som verkligen läser det här - care to leave a mark?     

Kommentarer
Postat av: Suzanna

Jag är bäst för att jag läste =D

2009-07-22 @ 12:18:35
Postat av: jag:)

Jamen var i all sin dar får Du allt ifrån? Är det detta du går omkring och funderar på under dagarna? Din lille djuping.

2009-07-22 @ 19:31:20
Postat av: jag...igen

Bye the way..snygg blogg...var det jag som sa det?

2009-07-22 @ 19:32:21
Postat av: Koffe

Hahaha, mycket rolig läsning, det va några fina funderingar med.

2009-07-26 @ 08:52:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0